familieklinik logo

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor tryk og massage på kroppens reflekszoner påvirker organer, meridianer, nervesystem, hormonsystem, kredsløb og lymfesystem, hvilket styrker kroppens selvhelbredende evne. Hos Familieklinik udbyder vi tre former for zoneterapi som du kan læse om nedenfor.

Fodzoneterapi

På og under fødderne har vi et komplet reflekszone system, som afspejler hele vores krop, således at det via tryk og massage, er muligt at stimulere alle organer, nervesystem, hormonsystem, immunforsvar, blodkredsløb mm

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en enormt dejlig, dybdeafslappende og afstressende behandling. Den styrker dine indre organer, afbalancerer centralnervesystemet, meridianbaner og blod og lymfekredsløb og skaber harmoni i krop og psyke.

Zoneterapi til børn

Man kan behandle børn i alle aldre, allerede fra de er få uger gamle. Børn er meget modtagelige for behandlingerne, effekten er tydelig efter ganske få gange.

Fertilitet

Hvis du ønsker at blive gravid, er zoneterapibehandlinger godt at anvende som støtte til kroppen og psyken. Dette gælder uanset om du prøver at blive gravid ”alene” eller som par og om du er i et forløb på en fertilitetsklinik eller ej.

Ufrivillig barnløshed eller nedsat frugtbarhed er den hyppigst forekommende “sygdom” i den reproduktive alder. 16-26 procent af alle kvinder og par, der har forsøgt at få et barn, oplever ufrivillig barnløshed i én eller flere perioder af deres liv (ifølge Videnråd for Forebyggelse).

Blandt 25-45-årige kvinder og par er infertilitet den mest hyppige kroniske sygdom i aldersgruppen, hyppigere end astma, diabetes, psykiske sygdomme, kræft og hjertekarsygdomme.

Ufrivillig barnløshed er psykisk meget belastende og for mange desuden forbundet med skamfølelser og depressive tanker. Når man ligger på briksen og får zoneterapibehandling, er der tid og rum til at dele disse svære følelser, hvilket kan gøre dem lettere at bære.

Zoneterapi har desuden en balancerende virkning på hormonbalancen, immunforsvaret, nervesystemet og psyken, hvilket medfører øget fertilitet, både hos manden og kvinden.

Jeg har over 20 års erfaring i at hjælpe kvinder/par til graviditet og uddanner andre zoneterapeuter i hvordan man hjælper mest optimalt. Herunder også at vejlede i kost, motion, livsstil, vitaminer, mineraler og andre tilskud.

Illustration af en plante

Bestil en tid hos Familieklinik

Her kan du bestille en tid hos Mette. Skal du bestille en tid til zoneterapi til dit barn skal du bestille 30 min, medmindre der er tale om et større barn med en voksenstørrelse fod – så er 45 min bedre. Til voksne vælger du selv enten 30 min (massage), 45 min (ansigtszoneterapi/ healing/ zoneterapi/ massage) eller 60 min (massage/ zoneterapi). Ønsker du en kombinationsbehandling af de forskellige behandlingsformer, efter eget valg og/eller i samråd med Mette, skal du vælge 75 eller 90 min.

Scroll to Top