familieklinik logo

Massage

Massage forbedrer blodcirkulationen, hvilket hjælper med at transportere næringsstoffer og ilt til cellerne og fjerne affaldsstoffer. Samtidig øger den afslapning og velvære, hvilket bidrager til en sund og velafbalanceret krop.

Vores muskler udgør ca 40% af vores vægt. Musklerne kan blive trætte, stive og ømme hvis vi belaster dem med feks stillesiddende arbejde, hård træning eller tunge løft.

Når musklerne arbejder afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof, som normalt ledes naturligt væk fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet, men ved uhensigtsmæssig belastning af kroppens muskler, kan kroppen få brug for hjælp i form af massage, som forbedrer blodcirkulationen, så næringsstoffer og ilt kan komme ud til kroppens celler og affaldsstoffer kan transporteres væk.

Massage sætter også skub i lymfekredsløbet som spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.
Med andre ord holder en god massage kroppen sund og ren og leder affaldsstofferne væk.

Desuden har massage en positiv effekt på nervesystemet, derfor virker massage beroligende og afslappende.

Massage af gravide

Under graviditeten belastes kroppen særligt meget. Mange gravide oplever lænde og bækkensmerter og problemer med iskias. Også skuldre og nakke kan volde problemer, på grund af den anderledes holdning og vægtfordeling. Det kan desuden være skønt at få masseret ømme og væskefyldte lægge og få sat cirkulationen i gang igen.

Vi har en gravid pude til briksen med hul til mave og bryster, så du kan ligge på maven og nyde en afslappende og velgørende massage.

Vi anbefaler massage i alle faser af graviditeten og tilrettelægger behandlingen i forhold til de udfordringer graviditeten giver netop dig.

Illustration af en plante

Bestil en tid hos Familieklinik

Her kan du bestille en tid hos Mette. Skal du bestille en tid til zoneterapi til dit barn skal du bestille 30 min, medmindre der er tale om et større barn med en voksenstørrelse fod – så er 45 min bedre. Til voksne vælger du selv enten 30 min (massage), 45 min (ansigtszoneterapi/ healing/ zoneterapi/ massage) eller 60 min (massage/ zoneterapi). Ønsker du en kombinationsbehandling af de forskellige behandlingsformer, efter eget valg og/eller i samråd med Mette, skal du vælge 75 eller 90 min.

Scroll to Top