familieklinik logo

Healing

Healing aktiverer guddommelige helbredende energier gennem healeren. Uden direkte berøring af klienten afhjælper healingen fysiske og mentale ubalancer og fremkalder afslappende oplevelser som lys og energistrømme.

Reconnective healing er udviklet af den amerikanske kiropraktor Eric Pearl som underviser i denne healingsform i Europa, Australien og i USA.


Healeren fungerer som en katalysator for universets naturlige guddommelige healende energier. Klienten ligger afslappet på en briks med lukkede øjne. Der er ingen direkte berøring af kroppen.


Healingen kan bruges til alle fysiske sygdomme og ubalancer men har også en kraftig virkning på sind og psyke.


Healingen opleves meget afslappende, ofte ser man lys og farver eller billeder, mærker energistrømme, varme og kulde. Det er uforudsigeligt hvordan man oplever selve healingen og hvilke ubalancer den virker på, da det er guddommelige kræfter som er i spil og healeren er helt uden indflydelse på dette.

En virkelig anbefalelsesværdig behandling. Ved specifikke problemer anbefales 3 healinger indenfor 14 dage.Varighed 45 min.

Illustration af en plante

Bestil en tid hos Familieklinik

Her kan du bestille en tid hos Mette. Skal du bestille en tid til zoneterapi til dit barn skal du bestille 30 min, medmindre der er tale om et større barn med en voksenstørrelse fod – så er 45 min bedre. Til voksne vælger du selv enten 30 min (massage), 45 min (ansigtszoneterapi/ healing/ zoneterapi/ massage) eller 60 min (massage/ zoneterapi). Ønsker du en kombinationsbehandling af de forskellige behandlingsformer, efter eget valg og/eller i samråd med Mette, skal du vælge 75 eller 90 min.

Scroll to Top