familieklinik logo

Ansigtszoneterapi

Oplev roen og fornyelsen med ansigtszoneterapi – en skånsom behandlingsform, der fokuserer på at stimulere reflekszoner i ansigtet for at fremme afslapning og velvære. Giv din hud og sind et øjeblik af velvære med denne beroligende behandling, der kan lindre spændinger og forbedre følelsen af balance og harmoni.

Manuel behandling af zoner i ansigtet har været anvendt i forskellige kulturer verden over i tusindevis af år.

Den moderne ansigtszoneterapi er udviklet af en dansker, Lone Sørensen. Via studier hos den indianske nomadestamme Mapuches i Sydamerika og hos en vietnamesisk læge, som har specialiseret sig i behandling af nervesystemet via ansigtet, har hun udviklet terapiformen, som har opnået international anerkendelse. Hun modtog således en pris fra WHO i 2001, for forskning i, og udviklingen af ansigtszoneterapien, som den første zoneterapeut i verden.

Ansigtszoneterapi er en enormt dejlig, dybdeafslappende og afstressende behandling. Den styrker dine indre organer, afbalancerer centralnervesystemet, meridianbaner og blod og lymfekredsløb og skaber harmoni i krop og psyke.       

Behandlingen er særlig virksom ved hovedpine, migræne, hormonelle ubalancer og ved stresssymptomer.

Jeg, Mette Sahlholdt, er uddannet i ansigtszoneterapi af Lone Sørensen og har anvendt behandlingen de sidste 10 år.

Terapien virker udpræget forskønnende. Der kommer gang i blodomløbet til gavn for hud og til reduktion af rynker. Hud og øjne stråler efter behandlingen og ansigtet bliver blødt og afslappet. Langtidseffekten er meget synlig. De kunder som løbende igennem de sidste 10 år har fået behandlingen, har en smuk og glat hud og har fået taget mange år af deres alder. 

Ansigtszoneterapi har en god effekt på f.eks.

  • hovedpine
  • migræne
  • hormonelle ubalancer
  • stress
  • rynker
  • ar
Illustration af en plante

Bestil en tid hos Familieklinik

Her kan du bestille en tid hos Mette. Skal du bestille en tid til zoneterapi til dit barn skal du bestille 30 min, medmindre der er tale om et større barn med en voksenstørrelse fod – så er 45 min bedre. Til voksne vælger du selv enten 30 min (massage), 45 min (ansigtszoneterapi/ healing/ zoneterapi/ massage) eller 60 min (massage/ zoneterapi). Ønsker du en kombinationsbehandling af de forskellige behandlingsformer, efter eget valg og/eller i samråd med Mette, skal du vælge 75 eller 90 min.

Scroll to Top