familieklinik logo

Zoneterapi til børn

Oplev zoneterapi til børn – en mild og effektiv behandlingsmetode, der kan lindre alt fra uro og fordøjelsesproblemer til gentagne mellemørebetændelser og luftvejsinfektioner. Forældre er velkomne til at deltage og skabe en afslappet atmosfære under behandlingen.

Man kan behandle børn i alle aldre, allerede fra de er få uger gamle. Børn er meget modtagelige for behandlingerne, effekten er tydelig efter ganske få gange.


Ved zoneterapibehandling af børn er forælderen med. Forælderen sidder med barnet og der skabes en hyggelig og afslappet atmosfære, evt. med højtlæsning, legetøj og lidt spiseligt.


Zoneterapi er meget effektfuldt til fordøjelsesproblemer, som regel skal der 4-5 behandlinger til med en uges interval. Også godt ved forstoppelse, et par behandlinger er typisk nok.Ved gentagne mellemørebetændelser gives behandlingerne med en uges mellemrum i starten indtil tilstanden er bedret og så med nogle ugers mellemrum til væsken også er væk.

Børn med problemer i luftvejene har stor glæde af at få zoneterapi. Hoste, lungebetændelse, halsbetændelse, forkølelse og astma behandles effektivt og forebygges med regelmæssige behandlinger.

Zoneterapi er supereffektivt til at forebygge gentagne infektioner og mange sygedage. Immunforsvaret styrkes og barnet kommer igennem efterår og vinter i god form.


Mange forældre oplever at deres børn er urolige og sover dårligt. Her kan man med zoneterapibehandlinger påvirke nervesystemet, sådan at det parasympatiske nervesystem som har med afslapning, søvn og fordøjelse aktiveres. Der er typisk virkning fra første behandling, men en mere varig effekt kræver gentagne behandlinger. 


Har du spørgsmål til dette, evt. om virkningen på andre sygdomme eller symptomer, er du meget velkommen til at skrive eller ringe og få en snak med Mette.

Zoneterapi til børn har en god effekt på f.eks.

  • reflux, uro og søvnproblemer
  • fordøjelsesproblemer
  • mellemørebetændelse
  • problemer i luftvejene
  • astma
  • infektioner
  • styrket immunforsvar
Illustration af en plante

Bestil en tid hos Familieklinik

Her kan du bestille en tid hos Mette. Skal du bestille en tid til zoneterapi til dit barn skal du bestille 30 min, medmindre der er tale om et større barn med en voksenstørrelse fod – så er 45 min bedre. Til voksne vælger du selv enten 30 min (massage), 45 min (ansigtszoneterapi/ healing/ zoneterapi/ massage) eller 60 min (massage/ zoneterapi). Ønsker du en kombinationsbehandling af de forskellige behandlingsformer, efter eget valg og/eller i samråd med Mette, skal du vælge 75 eller 90 min.

Scroll to Top